Ivan’s Semester στη Νέα Υόρκη με το Πανεπιστήμιο Drew

Ivan’s Semester στη Νέα Υόρκη με το Πανεπιστήμιο Drew

Januar 25, 2020 0 Von admin

Με ομώνυμους, έκτακτες ειδήσεις όπως Οι Νιου Γιορκ Ταιμς μεταξύ αμέτρητων εταιρειών ραδιοτηλεοπτικών, εκδοτικών, κινηματογραφικών, δημοσίων σχέσεων και διαφημίσεων με έδρα το Μανχάταν, η πόλη της Νέας Υόρκης έχει μακροχρόνια φήμη ως αυθεντία στα μέσα ενημέρωσης.

Πανεπιστήμιο Ντρου τοποθετεί τους μαθητές τους στο κέντρο αυτής της δυναμικής βιομηχανίας. Κατά τη διάρκεια του εξαμήνου επικοινωνίας και μέσων ενημέρωσης, θα μάθετε απευθείας από επαγγελματίες που εργάζονται και πρέπει συνεχώς να προσαρμόζονται στα νέα μέσα, το λογισμικό και τον 24ωρο κύκλο ειδήσεων. Οι CBS, Viacom, Havas και Hachette Book Group, είναι μόνο μερικά μεγάλα ονόματα της επιχείρησης με τα οποία θα μπορούσατε να δικτυωθείτε στο πρόγραμμα.

Νέα Υόρκη

Lowdown εξαμήνου επικοινωνίας και μέσων

Καθ‘ όλη τη διάρκεια του εξαμήνου, θα ταξιδεύετε μία ώρα με το τρένο στη Νέα Υόρκη κάθε Δευτέρα και Τετάρτη πρωί. Μόλις στη Νέα Υόρκη, οι μαθητές περνούν το πρωί τους στην τάξη, που βρίσκεται ακριβώς έξω από τη λεωφόρο Madison. Μαθαίνουν για τη βιομηχανία των μέσων και της επικοινωνίας και πώς σχετίζονται οι θεωρίες με την πράξη. Το απόγευμα, οι μαθητές επισκέπτονται κορυφαίες εταιρείες και έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επαγγελματίες που εργάζονται.

Θα βιώνετε κάτι νέο κάθε φορά που βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια του εξαμήνου επικοινωνίας και μέσων ενημέρωσης.

Μια μέρα μπορεί να γίνετε μέλος του κοινού για το διάσημο τηλεοπτικό talk show Η θέα. Μια άλλη μέρα θα κάνετε μια διαδραστική περιήγηση στα Steiner Studios, που είναι το μεγαλύτερο συγκρότημα στούντιο παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών στις Ηνωμένες Πολιτείες εκτός του Χόλιγουντ.

Ιβάν από τη Ρωσία

Ο Ivan, ένας διεθνής φοιτητής στο Πανεπιστήμιο INTO Drew από τη Ρωσία, μοιράζεται πώς το εξάμηνο επικοινωνίας και μέσων ενημέρωσης άνοιξε τα μάτια του σε συναρπαστικά πράγματα που δημιουργήθηκαν στον κλάδο και του παρείχαν άμεσες συνδέσεις με τους αποφοίτους του Drew.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς ένα εξάμηνο στη Νέα Υόρκη στο Πανεπιστήμιο Drew μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε όταν είστε έτοιμοι να κάνετε αίτηση για τη δουλειά των ονείρων σας.

Ποιο ήταν το όφελος από τη λήψη του εξαμήνου Επικοινωνιών και Μέσων Ενημέρωσης;

«Έχετε πραγματικά μια εσωτερική άποψη για τη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης και των επικοινωνιών. Βλέπετε πώς επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους και τις διαφορές μεταξύ όλων των εταιρειών.

Πριν κάνω το εξάμηνο, με ενδιέφερε κάθε κλάδος των μέσων ενημέρωσης και της επικοινωνίας. Θα μπορούσα πραγματικά να δω τον εαυτό μου σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους. Τώρα, νιώθω ότι έχω βρει αυτό στο οποίο είμαι καλός: παραγωγή και μετά την παραγωγή. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπω στη βιομηχανία».

Θα συνιστούσατε σε άλλους φοιτητές να παρακολουθήσουν το εξάμηνο Επικοινωνιών και Μέσων Ενημέρωσης;

«Ναι, είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη όσο ήμουν στο Drew!

Πρώτα απ ‚όλα, είναι εξαιρετική εμπειρία να συναντάς πιθανούς εργοδότες. Μέσα από αυτό το εξάμηνο, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε άτομα που εργάζονται στον κλάδο.

Μπορείτε να τους στείλετε μήνυμα LinkedIn μετά και είναι πιο πιθανό να απαντήσουν και να σου μιλήσουν».

Μιλήστε μας για τις συνδέσεις που κάνατε με τους αποφοίτους κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.

Ιβάν δικτύωση

«Είχα την ευκαιρία να συνδεθώ με έναν στυπτηρία του Drew που εργαζόταν στη Viacom. Μίλησε μαζί μου και μου έδωσε πολλές συμβουλές για το πώς πρέπει να προσεγγίσω τη δημιουργία επαφών με ειδικούς στον κλάδο.

Πάντα φοβόμουν την υπερβολική επικοινωνία και την υπερβολική πίεση. Με διαβεβαίωσε ότι ήταν καλό να απευθυνθώ στους επαγγελματίες που συναντούσα. Ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να επανασυνδεθούμε πίνοντας ένα φλιτζάνι καφέ γιατί βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την επαγγελματική του πορεία.”

Τι συμβουλή θα δίνατε στους φοιτητές που σκέφτονται να περάσουν αυτό το εξάμηνο;

Ο Ιβάν στο Θέα

«Πάρτε αυτό το εξάμηνο το συντομότερο δυνατό γιατί αυτό το πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να λάβουν πρακτική άσκηση στη συνέχεια. Αυτό θα σας δώσει περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσετε τις διάφορες εταιρείες και να συμμετάσχετε σε μια πρακτική άσκηση πριν αποφοιτήσετε».

Ποια ήταν η καλύτερη συμβουλή που λάβατε μέσα από αυτή την εμπειρία;

«Μη φοβάστε να έχετε αυτοπεποίθηση και ή να φοβάστε να εκφράσετε τη γνώμη σας για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Ως διεθνής φοιτητής, διαπιστώνω ότι οι απόψεις μου είναι διαφορετικές από την πλειοψηφία των άλλων μαθητών στην τάξη, επειδή προερχόμαστε από διαφορετικά υπόβαθρα. Τώρα νιώθω πιο σίγουρος για να εκφράσω την άποψή μου».

Έχουμε μιλήσει πολύ για τις επικοινωνίες και τα μέσα ενημέρωσης, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο εξάμηνο που προσφέρουμε στο Big Apple.

Το Πανεπιστήμιο Drew έχει έξι διαφορετικά Εξάμηνα στη Νέα Υόρκη σε διάφορους τομείς: κοινωνική επιχειρηματικότητα, επικοινωνίες και μέσα ενημέρωσης, θέατρο, Ηνωμένα Έθνη, σύγχρονη τέχνη και Wall Street (οικονομικά). Διαβάστε για όλα μας Εξάμηνα στη Νέα Υόρκη εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει να διαβάσετε την ιστορία της Μαριάννας. Το αγαπημένο της μάθημα στο Πανεπιστήμιο INTO Drew ήταν το εξάμηνο της Wall Street επειδή ένιωθε σαν επαγγελματίας που εργαζόταν.

Μάθετε περισσότερα για το Πανεπιστήμιο Drew στη σελίδα μας δικτυακός τόπος.

Μείνετε ενημερωμένοι για τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο INTO Drew, ακολουθήστε μας Facebook, Κελάδημα, Ίνσταγκραμ και YouTube.