7 εντυπωσιακές δεξιότητες στο βιογραφικό σας που θα αποκτήσετε μετά από αυτήν την καλοκαιρινή δουλειά

7 εντυπωσιακές δεξιότητες στο βιογραφικό σας που θα αποκτήσετε μετά από αυτήν την καλοκαιρινή δουλειά

November 22, 2021 0 Von admin

Το να έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες στο βιογραφικό σας μπορεί να είναι το κλειδί για να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων που θέλετε μετά την αποφοίτησή σας. Οι περισσότεροι εργοδότες σήμερα θέλουν κάτι περισσότερο από ένα πτυχίο, επομένως οι εντυπωσιακές δεξιότητες μπορούν να είναι το μυστικό συστατικό που εκτοξεύει το βιογραφικό σας στην κορυφή του σωρού.

Αλλά πώς θα καλλιεργήσετε αυτές τις πολυπόθητες δεξιότητες με μια καλοκαιρινή δουλειά;

Το Student Works είναι η συντόμευση για να αποκτήσετε δεξιότητες με το είδος της γενεαλογίας που θα σας εξυπηρετήσει καλά σε κάθε κλάδο που αναζητάτε. Είναι μια μοναδική καλοκαιρινή ευκαιρία για δουλειά που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ένα συγκεκριμένο σύνολο δεξιοτήτων και θα σας δώσει τη δυνατότητα να μάθετε κάνοντας πράξη. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, θα έχετε ένα βιογραφικό γεμάτο πραγματικές δεξιότητες με την εμπειρία να τις υποστηρίζετε. Έτσι ακριβώς, το μέλλον σας θα είναι πολύ πιο εφικτό.

1. Επικοινωνία

Είτε είναι το πώς μιλάς στους ανθρώπους, το πώς ακούς ή το πώς γράφεις, όλοι επικοινωνούν σε καθημερινή βάση, αλλά χρειάζεται ένας ιδιαίτερος άνθρωπος για να είσαι δυνατός επικοινωνιακός. Είναι μια τόσο διάχυτη ικανότητα σε τόσες πολλές καριέρες, αλλά συχνά την παραβλέπουμε καθώς φαίνεται τόσο βασική. Το να μάθετε πώς να ακούτε οδηγίες από τους μέντοράς σας, να μεταφέρετε πληροφορίες στους υπαλλήλους σας και να πραγματοποιείτε πωλήσεις στους δυνητικούς πελάτες σας είναι τεράστιοι τρόποι για να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε πιο αποτελεσματικό επικοινωνιακό.

2. Εμπορία

Λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία χτισμένη γύρω από το μάρκετινγκ, είναι ασφαλές να πούμε ότι έχει αξία να μάθεις πώς να το κάνεις. Στο θεμελιώδες του επίπεδο, το μάρκετινγκ είναι απλώς να πείθεις και να πείθεις κάποιον να κάνει αυτό που θέλεις. Έτσι, είτε πρόκειται για τη μόχλευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την εύρεση δυνητικών πελατών είτε για την έξοδο στον κόσμο για την εύρεση καλών υπαλλήλων, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πουλήσετε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας με διάφορους τρόπους.

3. Διαχείριση χρόνου

Ξεκλειδώστε το μυστικό για να μην μείνετε ποτέ πίσω στην τάξη. Επειδή ακριβώς όπως το σχολείο, έτσι και ο εργασιακός σας χώρος πιθανότατα θα συνοδεύεται από ένα πολυάσχολο πρόγραμμα που θα πρέπει να κάνετε ταχυδακτυλουργικά. Το να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το χρόνο σας είναι μια τεράστια ικανότητα που πρέπει να έχετε για σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον. Το Student Works είναι η αστοχία σας στη διαχείριση χρόνου, από την οργάνωση του επιχειρηματικού σας σχεδίου μήνες πριν έως την εκτέλεση νέων έργων σε αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

4. Κριτική Σκέψη

Το να μπορείς να λύνεις προβλήματα εν κινήσει είναι κάτι που θα σε βοηθήσει κυριολεκτικά σε κάθε πτυχή της ζωής. Η εκμάθηση πώς να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση θα έρθει με πολλά εμπόδια στην πορεία, όπως είπε, συνοδεύεται επίσης από πολλές ευκαιρίες μάθησης για την αξιοποίηση των πόρων γύρω σας για τη δημιουργία λύσεων. Ίσως εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε πόσο πολύ κάτι τόσο απλό μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.

5. Ομαδική εργασία

Ποιος ήξερε ότι το να είσαι καλός σε ομαδικά έργα θα ήταν τόσο σημαντικό στον πραγματικό κόσμο; Πολλές δουλειές γίνονται ως μέρος μιας ομάδας και ως εκ τούτου, θα πρέπει να είστε καλοί στη συνεργασία με άλλους, αν θέλετε να φτάσετε οπουδήποτε. Η επικοινωνία, η συνεργασία και οι διαπροσωπικές δεξιότητες συντελούν στο να είσαι καλός ομαδικός παίκτης. Ως χειριστής της Student Works, θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τους υπαλλήλους σας, συγκεκριμένα πώς να τους παρακινείτε και να τους συντονίζετε, μετατρέποντάς τους σε πραγματική ομάδα.

6. Υπευθυνότητα

Το να είσαι αξιόπιστος και αξιόπιστος είναι καλές ιδιότητες που πρέπει να έχεις ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το μέλλον σου, αλλά μπορεί να είναι λίγο περίεργο να θεωρείς ότι η εκμάθηση της ευθύνης είναι μια δεξιότητα. Ωστόσο, χρειάζεται εξάσκηση για να αποφύγετε τις δικαιολογίες ή την αναβολή και να είστε σε θέση να αναλάβετε όλα όσα συμβαίνουν υπό το ρολόι σας, καλό ή κακό. Θα είστε υπεύθυνοι για τους υπαλλήλους σας, τους πελάτες σας, ακόμη και τα οικονομικά σας. Μπορεί να φαίνεται τρομακτικό, αλλά θα βγείτε από την άλλη πλευρά πιο αξιόπιστη επειδή είχατε τόσους πολλούς ανθρώπους να βασίζονται πάνω σας.

7. Εργασιακή ηθική

Το Student Works θα απαιτήσει υψηλό επίπεδο επιμονής και ώθησης από εσάς για να πετύχετε. Η φύση της εργασίας θα σας απαιτήσει να αναπτύξετε μια ισχυρή ηθική αξίας, εάν θέλετε να ξεπεράσετε τα διάφορα εμπόδια στην πορεία ανάπτυξης και υλοποίησης του επιχειρηματικού σας σχεδίου από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορεί να αισθάνεστε σαν πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά το να συνηθίζετε να πηγαίνετε πάνω και πέρα ​​θα σας ξεχωρίζει από όλους, όλη την ώρα.

Εάν βλέπετε τομείς εδώ που θα θέλατε να βελτιώσετε, το Student Works μπορεί να είναι μια τεράστια ευκαιρία για εσάς. Κάθε μία από αυτές τις δεξιότητες μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τη μελλοντική σας σταδιοδρομία και αυτή θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία σας να ξεκινήσετε οποιαδήποτε και όλες μια δουλειά που ίσως δεν είχες σκεφτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποιος είναι ο ιδανικός χειριστής φοιτητικών έργων;

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Το Student Life Network είναι ο κόμβος πόρων σας για όλα τα πράγματα στο σχολείο. Σας βοηθάμε να βελτιώσετε τους βαθμούς σας, να βρείτε το κατάλληλο σχολείο, να μειώσετε το χρέος σας και να διαμορφώσετε τη δουλειά των ονείρων σας.