11 Western Students Rave About Student Works Management Program

11 Western Students Rave About Student Works Management Program

Oktober 12, 2021 0 Von admin

Οι περισσότερες φοιτητικές θέσεις είναι εντάξει στην καλύτερη περίπτωση, αλλά τι θα γινόταν αν το επόμενο καλοκαίρι, θα μπορούσατε να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση, να βελτιώσετε το βιογραφικό σας και να προετοιμαστείτε για την επιτυχία μετά την αποφοίτησή σας; Με το Πρόγραμμα Διαχείρισης Έργων Φοιτητών, έχετε τώρα αυτήν την ευκαιρία.

Ζητήσαμε από έντεκα προηγούμενους χειριστές της Student Works στο Western University για τις σκέψεις και τις κριτικές τους για το πρόγραμμα για να δούμε αν ήταν πραγματικά η ευκαιρία που θα άλλαζε τη ζωή που υποσχέθηκε να είναι. Να τι είχαν να πουν…

Ανασκόπηση Προγράμματος Διαχείρισης Έργων Φοιτητών

Ιουστίνος Γεωργόπουλος – Ψυχολογία

«Η καθοδήγηση και η κουλτούρα αυτού του προγράμματος είναι εκπληκτική. Είναι ένας από τους κύριους λόγους που υπάρχουν τόσοι πολλοί βετεράνοι χειριστές στην επιχείρηση. Δεν υπάρχει άλλο εργασιακό περιβάλλον σαν αυτό – το οποίο τραβά πολλούς ανθρώπους πίσω για χρόνια».

Ανασκόπηση Προγράμματος Διαχείρισης Έργων Φοιτητών

Madeline Quirk – Φιλοσοφία του Εμπορίου

«Πριν από το Student Works, ήμουν ένας τυπικός φοιτητής που δούλευα με μερική απασχόληση και περνούσα τον χρόνο μου απλώς περιμένοντας το «αργότερα» για να είμαι ευτυχισμένος. Ένιωθα πολύ δυσαρεστημένος με τη δουλειά μου και δεν με παρακινούσε το σχολείο, έτσι ένιωθα πολύ στάσιμος στη ζωή μου. Πέρασα πολύ χρόνο στο τηλέφωνό μου και δεν καταφέρνω τίποτα με το χρόνο μου. Στο Student Works, έχω κίνητρο να περνώ τις μέρες μου δουλεύοντας για έναν στόχο και να είμαι προληπτικός στα επιτεύγματά μου, κάτι που με κάνει να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου και χαρούμενος στην καθημερινότητά μου!»

Ανασκόπηση Προγράμματος Διαχείρισης Έργων Φοιτητών

Jimmy Hong – Ψυχολογία

«Οι επικοινωνιακές μου δεξιότητες έχουν σίγουρα βελτιωθεί πολύ. Ήμουν περισσότερο εσωστρεφής πριν κάνω αυτό το πρόγραμμα και με όλες τις συζητήσεις με πελάτες, υπαλλήλους, άλλους χειριστές, παρατήρησα ότι οι επικοινωνιακές μου δεξιότητες έχουν βελτιωθεί και έχουν γίνει πιο φυσικές».

Ανασκόπηση Προγράμματος Διαχείρισης Έργων Φοιτητών

Broderick Currie – Πτυχίο Διοίκησης και Οργανωτικών Σπουδών

«Το Student Works μου επέτρεψε να έχω επιχειρηματική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο που ρεαλιστικά, δεν ξέρω αν κάποιος άλλος θα είχε μέχρι τα επόμενα στάδια της ζωής του! Έχω μάθει τόσα πολλά και, με αυτή τη γνώση, νιώθω σίγουρα πιο έτοιμος να βρω μια καριέρα από πριν».

Ανασκόπηση Προγράμματος Διαχείρισης Έργων Φοιτητών

Loren Koluk – Κοινωνιολογία

«Έμεινα έκπληκτος και χαρούμενος με την ευθύνη που μου δόθηκε. Σε προηγούμενες δουλειές, πάντα ένιωθα ότι ήμουν ικανός να χειριστώ περισσότερα και να είμαι υπεύθυνος για περισσότερα. Με το Student Works, είμαι εξ ολοκλήρου υπεύθυνος για τη δική μου επιχείρηση και μέσα από αυτό, νιώθω ότι αξιοποιώ περισσότερες από τις δυνατότητές μου».

Ανασκόπηση Προγράμματος Διαχείρισης Έργων Φοιτητών

Aedan J. Osika – Business and Economics

«Έχω βελτιώσει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μου και μπορώ να πω με πλήρη σιγουριά ότι το άτομο που είμαι τώρα δεν είναι το άτομο που εντάχθηκε σε αυτό το πρόγραμμα».

Angela Lister – Κινησιολογία

«Έμαθα πραγματικά από τους γύρω μου για τα στυλ προπονητικής και πώς να δίνω και να λαμβάνω σχόλια. Γίνομαι καλύτερος ηγέτης με τη συμμετοχή όλων στην ομάδα μου και αυτό έχει βοηθήσει σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μου».

Jake Glover – Πτυχίο Διοίκησης και Οργανωτικών Σπουδών

«Το να έχω ένα σύστημα υποστήριξης ενσωματωμένο στην επιχείρηση ήταν μια τεράστια βοήθεια, καθώς μου επέτρεψε να δω τη μεγαλύτερη εικόνα και να ασχοληθώ με άλλους που περνούσαν το ίδιο πράγμα με εμένα».

Matt Franco – Πτυχίο Διοίκησης και Οργανωτικών Σπουδών

«Σε σύγκριση με άλλες καλοκαιρινές δουλειές, το Student Works μου δίδαξε στην πραγματικότητα πρακτικές δεξιότητες ζωής που σχετίζονται με τον τομέα σπουδών μου (επιχείρηση). Ήταν επίσης η δουλειά όπου έχω βγάλει τα περισσότερα χρήματα σε ένα καλοκαίρι».

Matthew Wheler – Business

«Ήταν πολύ διορατικό και ένιωσα ότι με υποστηρίζουν οι συνομήλικοί μου και όλοι οι άλλοι στην κοινότητα».

Tyrus Reid – Bachelor of Management and Organizational Studies – Finance

«Η καθημερινότητά μου ως χειριστής 3ου έτους είναι πολύ καταπληκτική! Μιλάω με ένα σωρό καταπληκτικούς ανθρώπους, είτε από την ομάδα ζωγράφων, τους πελάτες μου είτε τους συναδέλφους μου χειριστές. Ακολουθώ τα συστήματα που έχουν οριστεί για μένα και έχω περισσότερη ελευθερία από ό,τι πίστευα ότι είναι εφικτή όταν διευθύνω μια επιχείρηση με έσοδα άνω των 160.000 $.“

Θέλετε να αποκτήσετε πρακτικές δεξιότητες, να αναπτύξετε το προσωπικό σας δίκτυο και να διευρύνετε τις μελλοντικές σας ευκαιρίες όπως έκαναν αυτοί οι δυτικοί μαθητές; Το Πρόγραμμα Διαχείρισης Έργων Φοιτητών είναι ήδη στρατολόγηση φιλόδοξων μαθητών για το επόμενο καλοκαίρι!

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Το Student Life Network είναι ο κόμβος πόρων σας για όλα τα πράγματα στο σχολείο. Σας βοηθάμε να βελτιώσετε τους βαθμούς σας, να βρείτε το κατάλληλο σχολείο, να μειώσετε το χρέος σας και να διαμορφώσετε τη δουλειά των ονείρων σας.