Πώς 10 μαθητές του Guelph διοικούσαν τις δικές τους επιχειρήσεις το καλοκαίρι

Πώς 10 μαθητές του Guelph διοικούσαν τις δικές τους επιχειρήσεις το καλοκαίρι

Dezember 6, 2021 0 Von admin

Οι περισσότερες φοιτητικές θέσεις είναι εντάξει στην καλύτερη περίπτωση, αλλά τι θα γινόταν αν το επόμενο καλοκαίρι, θα μπορούσατε να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση, να βελτιώσετε το βιογραφικό σας και να προετοιμαστείτε για την επιτυχία μετά την αποφοίτησή σας; Με το Πρόγραμμα Διαχείρισης Έργων Φοιτητώντώρα έχετε αυτή την ευκαιρία.

Ζητήσαμε από δέκα προηγούμενους χειριστές της Student Works στο Πανεπιστήμιο του Guelph για τις σκέψεις και τις κριτικές τους για το πρόγραμμα για να δούμε αν ήταν πραγματικά η ευκαιρία που θα άλλαζε τη ζωή που υποσχέθηκε να είναι. Να τι είχαν να πουν…

guelph φοιτητές φοιτητικές εργασίες

Alexander LeBlanc – Ακίνητα και Στέγαση

«Ακόμα δεν ξέρω πραγματικά τι επιφυλάσσει το μέλλον μου, αλλά ένα πράγμα που ξέρω είναι ότι εγώ και οι απόφοιτοι του Student Works θα επιλέξουμε όποια θέση θέλουμε μετά την αποφοίτησή μας. Η Student Works ουσιαστικά παρέχει 5 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε περίοδο οκτώ μηνών. Συμπληρώστε 3 χρόνια φοιτητικής εργασίας και θα σας θεωρούσα τόσο προετοιμασμένους και καταρτισμένους όσο οι περισσότεροι 35χρονοι στο εργατικό δυναμικό».

guelph φοιτητές φοιτητικές εργασίες

Adriana Benoit – Human Kinetics

«Η πιο πολύτιμη δεξιότητα που έμαθα φέτος ήταν η αυτοπεποίθηση. Όταν άρχισα να διευθύνω την επιχείρησή μου, ήμουν νευρικός με το μάρκετινγκ και να μιλήσω με πελάτες. Όταν κοιτάζω πίσω τον εαυτό μου από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα, μπορώ να δω μια τεράστια διαφορά στην αυτοπεποίθησή μου. Αυτό δεν με βοήθησε μόνο στην επιχείρησή μου αλλά και στην υπόλοιπη ζωή μου».

guelph φοιτητές φοιτητικές εργασίες

Cameron Clarke – Human Kinetics

«Η καθοδήγηση και το δίκτυο υποστήριξης είναι αυτά που κάνουν τη Student Works μια εξαιρετική εταιρεία. Δεν μπορείτε να βρείτε άλλη επιχείρηση που αφιερώνει τόσο πολύ χρόνο και προσπάθεια για την επιτυχία των χειριστών της. Η κουλτούρα που έχει χτιστεί στο Student Works δημιουργεί ένα περιβάλλον που γεννά επιτυχία και αξιοποιεί στο έπακρο κάθε άτομο στο πρόγραμμα.“

guelph φοιτητές φοιτητικές εργασίες

Cameron Schell – Marketing Management

«Με παρέπεμψε στην εταιρεία ένας φίλος μου, οπότε όταν άρχισα να διευθύνω την επιχείρηση, τίποτα από αυτά που μου ζητήθηκε να κάνω δεν με εξέπληξε, αλλά όταν άκουσα για πρώτη φορά για το σύστημα Student Works και ανακάλυψα ότι ένας μαθητής μπορούσε να διευθύνει ένα επιχειρήσεις και προσλαμβάνω άτομα και θα μπορούσε να πουλήσει χιλιάδες δολάρια νομικών συμβάσεων ζωγραφικής, σίγουρα με έβαλε σε σύγκρουση!».

guelph φοιτητές φοιτητικές εργασίες

Drew Davies – Διοίκηση Μάρκετινγκ

«Αισθάνομαι ότι πέρασα γρήγορα 10 χρόνια από τη ζωή μου και απέκτησα την εμπειρία να αντιμετωπίσω οτιδήποτε μπορεί να μου ρίξει η ζωή. Αντιμετώπισα τις πιο αγχωτικές και εξαντλητικές προκλήσεις που έχω βιώσει ποτέ και σίγουρα δεν θα είχα βιώσει αν δεν ήταν το Student Works. Μετά από επιμονή στο παρελθόν με πολλά χρόνια, είμαι σίγουρος για τις ικανότητές μου να χειριστώ οποιαδήποτε πρόκληση ή κατάσταση».

John Cameron – Ακίνητα και Στέγαση

«Στις προηγούμενες δουλειές μου, ήμουν υπάλληλος υδάτινου πάρκου όπου η μεγαλύτερη ευθύνη μου ήταν να λέω στους ανθρώπους πότε τους επέτρεπαν να κατέβουν στην τσουλήθρα. Με το Student Works, ήμουν υπεύθυνος για όλα και αυτό ήταν κάτι που έγινε πραγματικότητα».

Λάρισας Ποτίχνη – Ποινική Δικαιοσύνη και Δημόσια Πολιτική

«Μου έδωσε μια αίσθηση του τι σημαίνει να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου σε σχέση σχεδόν με τα πάντα. επιμονή, χρήματα, εφησυχασμός, οργάνωση, αντιπροσωπεία και ορμή. Ήταν μια τακτοποιημένη εμπειρία ουσιαστικά να είμαι το αφεντικό του εαυτού μου και μου έδειξε το πραγματικό αποτέλεσμα της αιτίας και του αποτελέσματος, που σημαίνει ότι κάθε ενέργεια που έκανα στην επιχείρησή μου είχε άμεσο αντίκτυπο στο αποτέλεσμα. ΘΕΤΙΚΟ και ΑΡΝΗΤΙΚΟ.“

Mike Gambarotto – Διοίκηση Μάρκετινγκ

«Πάντα ήξερα ότι ήθελα να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση, αλλά δεν είχα ιδέα από πού να ξεκινήσω. Από την καθοδήγηση και την καθοδήγηση της Student Works, μπόρεσα να βιώσω τη λειτουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης και θα χρησιμοποιήσω αυτές τις δεξιότητες που έχω αναπτύξει σε όποια επιχείρηση ξεκινήσω στη συνέχεια.»

Quinton Carroll – Βιοϊατρική Επιστήμη

«Το ποσό της δέσμευσης, της μάθησης και της ανάπτυξης που έχω κερδίσει από αυτό το καλοκαίρι με το Student Works ξεπερνά κατά πολύ αυτό οποιασδήποτε από τις προηγούμενες καλοκαιρινές μου δουλειές. Πέτυχα κάτι που ποτέ δεν πίστευα ότι ήταν δυνατό στην ηλικία μου. Τώρα νιώθω πιο σίγουρος για τον εαυτό μου και τις ικανότητές μου από ποτέ. Αυτό το πρόγραμμα με έχει ωθήσει πολύ πέρα ​​από τα όριά μου και μου δίδαξε τις αξίες της ακεραιότητας, της υπευθυνότητας και της υπευθυνότητας. Τώρα που ολοκλήρωσα το πρόγραμμα δεν μπορώ να φανταστώ να επιστρέψω σε κάποια από τις προηγούμενες καλοκαιρινές μου δουλειές».

Russell Epp – Marketing Management

«Έμεινα εξαιρετικά έκπληκτος από το μέγεθος της ευθύνης που έβαλε όχι μόνο η εταιρεία στα χέρια μας αλλά και οι πελάτες. Ποτέ δεν πίστευα ότι στην ηλικία μου και με την εμπειρία μου οι πελάτες θα μου εμπιστεύονταν την ευημερία του σπιτιού τους και τα χρήματα που κέρδισαν με κόπο. Όχι μόνο αυτό, αλλά μας ανατέθηκε η πλήρης ευθύνη να καθορίσουμε το καλοκαίρι του εργάτη μας. Η εμπειρία, τα οικονομικά και η ασφάλειά τους τέθηκαν πλήρως στα χέρια μας. Η ολοκλήρωση του προγράμματος σίγουρα ανέπτυξε μια μεγαλύτερη αίσθηση αυτοσεβασμού γνωρίζοντας ότι θα μπορούσα να μου εμπιστευτούν αυτό το ποσό ευθύνης.»

Θέλετε να αποκτήσετε πρακτικές δεξιότητες, να αναπτύξετε το προσωπικό σας δίκτυο και να διευρύνετε τις μελλοντικές σας ευκαιρίες όπως έκαναν αυτοί οι μαθητές του Guelph; Το Πρόγραμμα Διαχείρισης Έργων Φοιτητών ήδη προσλαμβάνει φιλόδοξους φοιτητές για το επόμενο καλοκαίρι! Κάνε αίτηση τώρα και η δική σας θα μπορούσε να είναι η επόμενη ιστορία επιτυχίας.

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Το Student Life Network είναι ο κόμβος πόρων σας για όλα τα πράγματα στο σχολείο. Σας βοηθάμε να βελτιώσετε τους βαθμούς σας, να βρείτε το κατάλληλο σχολείο, να μειώσετε το χρέος σας και να διαμορφώσετε τη δουλειά των ονείρων σας.