Πότε πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για καλοκαιρινή δουλειά;  Τώρα αμέσως!

Πότε πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για καλοκαιρινή δουλειά; Τώρα αμέσως!

November 8, 2021 0 Von admin

Δεν είναι πολύ νωρίς—ασφαλίστε την καλοκαιρινή δουλειά που σας προσφέρει πολύτιμες δεξιότητες και επιχειρηματική εμπειρία με το Student Works.

Ναι, έχουν ήδη προσλάβει για το επόμενο καλοκαίρι. Πραγματικά ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να εργαστείτε για να εξασφαλίσετε την επόμενη δουλειά σας και να κάνετε βήματα προς την τελική καριέρα σας. Αυτή είναι η στιγμή για να ενεργήσετε εάν θέλετε να αποφύγετε την αποφοίτηση χωρίς σχέδιο. (Ή ακόμα και πηγαίνοντας προς το καλοκαίρι χωρίς σχέδιο).

Αν δεν θέλετε να αρκεστείτε σε άλλη μια βαρετή καλοκαιρινή δουλειά, ήρθε ήδη η ώρα να δράσετε.

Αυτή η δουλειά είναι σαν ένας κωδικός εξαπάτησης για το βιογραφικό σας. Ανεξάρτητα από το τι σπουδάζετε, ανεξάρτητα από το επαγγελματικό μονοπάτι που σκοπεύετε να ακολουθήσετε—αυτή είναι η καλύτερη συντόμευση για την καριέρα σας. Γιατί ξεκινάει τόσο νωρίς; Ακολουθεί ένα χρονοδιάγραμμα για το πώς θα εξελιχθούν όλα και γιατί πρέπει να εμπλακείτε σήμερα αν σας ενδιαφέρει.

Οκτώμβριος Νοεμβριος

Οι συνεδρίες πληροφόρησης και οι συνεντεύξεις μειώνονται. Φοιτητές όπως εσείς ακούνε για Student Works στις πανεπιστημιουπόλεις τους και τα ενδιαφερόμενα μέρη αμφισβητούν τα ονόματά τους. Εναπόκειται σε εσάς να δείξετε ότι θα ήταν ένα καλό στοίχημα για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση το επόμενο καλοκαίρι.

Δεκέμβριος

Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε! Και σε αντίθεση με πολλούς από τους συνομηλίκους σας, το κυνήγι της δουλειάς σας έχει ήδη γίνει για το επόμενο καλοκαίρι. Μπορείτε να χαλαρώσετε, να αφοσιωθείτε στις σχολικές σας εργασίες και να ενθουσιαστείτε με την ευκαιρία που θα έρθετε.

Ιανουάριος

Τότε είναι που αρχίζει να νιώθει αληθινό. Η πρακτική εκπαίδευση ξεκινά και εξαρτάται από εσάς να απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερες από τις απίστευτες διδασκαλίες. Οι προηγούμενες χειριστές μοιράζονται χρόνια εμπειρίας και δείχνουν την πορεία που ακολούθησαν από το Student Works σε εξαιρετικά επιτυχημένες σταδιοδρομίες. Είναι μια έντονη τριήμερη συνεδρία όπου θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας βήμα-βήμα, συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης, του μάρκετινγκ, της παροχής κινήτρων στους υπαλλήλους, των σχέσεων με τους πελάτες, της διαχείρισης χρόνου και πολλά άλλα.

Θα μάθετε επίσης επιχειρηματικές φιλοσοφίες, θα κάνετε ασκήσεις για τον καθορισμό στόχων και θα κάνετε το πρώτο βήμα στο ταξίδι σας στο Student Works. Οι μέρες είναι μεγάλες, τα οφέλη τεράστια και οι φιλίες που θα κάνετε αληθινές. Βλέπετε ήδη το χρονοδιάγραμμα για να δείτε πότε είναι οι επόμενες προπονήσεις, ώστε να μπορέσετε να παρακολουθήσετε ακόμη περισσότερες.

Φεβρουάριος Μάρτιος

Η μάθηση συνεχίζεται. Θα εξερευνήσετε διαφορετικές στρατηγικές μάρκετινγκ, νέες τεχνικές πωλήσεων και μέσω δοκιμής και λάθους, θα ανακαλύψετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς. Και ναι, αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσετε να χτυπάτε τις πόρτες και να καλείτε τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Τα Σαββατοκύριακα και ο ελεύθερος χρόνος που αφιερώνετε τώρα για να βάλετε τα θεμέλια για την επιχείρησή σας είναι καθοριστικά για την τελική επιτυχία σας.

Αλλά μην ανησυχείτε, δεν είστε μόνοι σας και η Συνάντηση Εκκίνησης Επιχειρήσεων που έχετε με τον μέντορά σας και τον District Manager θα είναι το κλειδί για τον προγραμματισμό όλων αυτών γύρω από το σχολικό σας πρόγραμμα.

Απρίλιος

Συναντηθείτε ξανά με τον District Manager και ξεκινήστε να προετοιμάζεστε για το συναρπαστικό και τρομακτικό πρώτο σας έργο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσετε τα πάντα, από τις στρατηγικές διαχείρισης σχέσεων με τους πελάτες έως την κερδοφορία. Τότε πρέπει να βγείτε έξω και να δράσετε—να προσλάβετε υπαλλήλους, να πραγματοποιήσετε πωλήσεις και να προετοιμαστείτε για την παραγωγή. Είναι μια ώθηση για να είστε σίγουροι, αλλά πρόκειται να αρχίσετε να αποκομίζετε τα οφέλη.

Ενδέχεται

Είναι η εποχή της δουλειάς! Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάτε το πλήρωμά σας και φροντίζετε να είναι εκπαιδευμένο και να έχει ολοκληρώσει τη δουλειά. Επιπλέον, υπάρχει ακόμα μάρκετινγκ για να βρείτε δυνητικούς πελάτες και στη συνέχεια να πουλήσετε πραγματικά σε αυτούς. Μην ξεχάσετε επίσης να ορίσετε εκτιμήσεις. Θα αναπηδάτε μεταξύ των ευθυνών και όλη αυτή η δουλειά κάνει την επιχείρησή σας να πετύχει πραγματικά. Πριν το καταλάβετε, όλοι αρχίζουν να βγάζουν χρήματα και είναι ακόμη και κάπως διασκεδαστικό.

Ιούνιος

Συνέχισε να συνεχίζεις. Βρίσκεστε στο χόρτο τώρα, ξοδεύετε τον χρόνο σας για στρατολόγηση, εκπαίδευση, πωλήσεις, εκτιμήσεις, επίλυση προβλημάτων και φυσικά συλλέγοντας επιταγές. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά αυτό κάνει τις ανταμοιβές πολύ πιο γλυκές.

Ιούλιος

Αρχίζετε να αισθάνεστε επαγγελματίας σε αυτό το σημείο. Η ανάθεση καθηκόντων γίνεται πολύ πιο εύκολη και βρίσκετε τον εαυτό σας πιο ικανό να εστιάσετε σε εργασίες μεγάλης εικόνας. Μην κοιτάτε τώρα, αλλά έχετε αρχίσει να θυμίζετε το είδος του ηγέτη και του επιχειρηματία που σχεδιάζατε να είστε στην αρχή όλων αυτών.

Και φυσικά, το καλοκαίρι σας δεν θα ήταν πλήρες χωρίς τις δύο εβδομαδιαίες εκδηλώσεις που φιλοξενεί το Student Works. Τι θα κρατήσει αυτός ο μήνας: καρτ, μίνι γκολφ, δείπνο, τσεκούρι;

Αύγουστος

Τελειώστε αυτές τις τελευταίες δουλειές και αρχίστε να σκέφτεστε το καλοκαίρι. Και φυσικά αρχίστε να ετοιμάζετε τα πακέτα σας. Γιατί είναι αυτό, ρωτάς; Ως ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές, έχετε προσκληθεί στο επικό ταξίδι στο Μεξικό με άλλους κορυφαίους μαθητές!

Σεπτέμβριος

Τα κατάφερες! Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε όλα όσα μάθατε και καταφέρατε. Ντυθείτε για την ετήσια τελετή απονομής βραβείων και κρουαζιέρα με σκάφος στο Βανκούβερ κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Τώρα χαλαρώστε για λίγο, είναι πολύ νωρίς για να αρχίσετε να σκέφτεστε το επόμενο καλοκαίρι… ή μήπως;

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το δικό σας ταξίδι στο Student Works; Αποκτήστε την εμπειρία και τις δεξιότητες που θα αναζητήσουν οι εργοδότες όταν αποφοιτήσετε να έχετε τη δική σας επιχείρηση αυτό το καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ποιος είναι ο ιδανικός χειριστής φοιτητικών έργων;

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Το Student Life Network είναι ο κόμβος πόρων σας για όλα τα πράγματα στο σχολείο. Σας βοηθάμε να βελτιώσετε τους βαθμούς σας, να βρείτε το κατάλληλο σχολείο, να μειώσετε το χρέος σας και να διαμορφώσετε τη δουλειά των ονείρων σας.