Ποιος είναι ο ιδανικός χειριστής φοιτητικών έργων;  Μάθετε αν είστε εσείς!

Ποιος είναι ο ιδανικός χειριστής φοιτητικών έργων; Μάθετε αν είστε εσείς!

Oktober 18, 2021 0 Von admin

Έχετε ακούσει για το Student Works; Είναι ένα ολοκληρωμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα εργασίας που θα σας κάνει να διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση. Αυτή η ευκαιρία ουσιαστικά λειτουργεί σαν καύσιμο πυραύλων για τις μελλοντικές προοπτικές εργασίας σας, αλλά… δεν είναι για όλους. Λοιπόν, είσαι η σωστή εφαρμογή; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε.

Το Student Works συναντάται συνήθως με πάνω από 7.000 φοιτητές κάθε χρόνο για να καλύψει τις διαθέσιμες περιοχές στον Δυτικό Καναδά (BC, AB, SK, MB). Αλλά λιγότεροι από 150 από αυτούς τους μαθητές θα είναι πραγματικά επιτυχημένοι στο να κερδίσουν τη δουλειά και να λειτουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις το καλοκαίρι, με ορισμένες από αυτές τις θέσεις να καταλαμβάνονται από προηγούμενους φοιτητές που επιστρέφουν.

Έχετε ό,τι χρειάζεται για να επιλεγείτε; Εδώ είναι μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά που συναντάμε σε έναν επιτυχημένο χειριστή Student Works.

Πρόθυμος να μάθει

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η προθυμία για μάθηση δημιουργεί έναν ισχυρό χειριστή της Student Works. Λιγότερο από το 20% των νέων χειριστών τους έχουν προηγούμενη εμπειρία διαχείρισης ή ακόμα και ζωγραφικής. Ως εκ τούτου, οι μαθητές που αξιοποιούν στο έπακρο την εμπειρία είναι εκείνοι που είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε και είναι ενθουσιασμένοι να μάθουν όλες τις πτυχές της επιχείρησης.

Ψάχνετε να βελτιώσετε το βιογραφικό σας

Παίρνετε ό,τι βάζετε στο Student Works. Οπότε, αν κάνετε απλώς τις κινήσεις, δεν θα έχετε επιτυχία σε αυτόν τον ρόλο. Αλλά αν προσπαθείτε ενεργά να βελτιώσετε τον εαυτό σας, να βάλετε επιχειρηματική εμπειρία στο βιογραφικό σας και να ανοίξετε μελλοντικές προοπτικές εργασίας, θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε.

Σκληρά εργαζόμενος

Η Student Works είναι εκ των προτέρων ότι αυτός ο ρόλος απαιτεί πολλά από εσάς. Είναι για μαθητές που καθοδηγούνται από τον εαυτό τους και παρακινούνται από τα αποτελέσματα. Το είδος των μαθητών που είναι πραγματικά αφοσιωμένοι στην επίτευξη των τελικών τους στόχων. Η διαδικασία μπορεί να είναι απολύτως προκλητική μερικές φορές, αλλά αυτό κάνει τις ανταμοιβές πολύ πιο γλυκές.

Ισχυρός ηγέτης

Το Student Works δεν είναι κάτι που κάνετε μόνοι σας. Έχετε υπαλλήλους που βασίζονται σε εσάς και σας αναζητούν καθοδήγηση. Αυτό απαιτεί να ηγηθείς. Είτε πρόκειται για επικοινωνιακό, ομαδικό, κοινωνική πεταλούδα ή κίνητρο, θα χρειαστείτε ηγετικές ιδιότητες εάν θέλετε να έχετε μια ομάδα που πετυχαίνει όταν δεν είστε κοντά σας.

Θέλετε να δοκιμάσετε τα όριά σας

Μπορεί να θεωρείτε τον εαυτό σας ως κριτικό στοχαστή, αλλά έχετε δοκιμάσει τον εαυτό σας στον πραγματικό κόσμο; Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε καλοί στη διαχείριση του χρόνου, αλλά έχετε δώσει στον εαυτό σας πελάτες, υπαλλήλους και πωλήσεις να τρέχουν ταυτόχρονα; Αν είστε πρόθυμοι να το μάθετε, είστε τυχεροί.

Επικεντρώθηκε στο Μέλλον

Χιλιάδες απλοί μαθητές έχουν πετύχει αυτούς τους ρόλους όλα αυτά τα χρόνια. Οι πραγματικά επιτυχημένοι ήταν οι μαθητές που αναγνώρισαν τις ευκαιρίες για το μέλλον που πρόσφερε αυτός ο ρόλος. Το είδαν ως ένα σκαλοπάτι για τα όνειρά τους και έναν τρόπο για να τους βοηθήσουν να σταθούν πάνω από το πλήθος, εκμεταλλευόμενοι κάθε ευκαιρία που παρείχε ως αποτέλεσμα το Student Works.

Σου ακούγεται κάτι από αυτά; Τότε θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο Student Works. Κάντε αίτηση σήμερα που θα ληφθούν υπόψη για το φετινό πρόγραμμα.

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Δίκτυο Φοιτητικής Ζωής

Το Student Life Network είναι ο κόμβος πόρων σας για όλα τα πράγματα στο σχολείο. Σας βοηθάμε να βελτιώσετε τους βαθμούς σας, να βρείτε το κατάλληλο σχολείο, να μειώσετε το χρέος σας και να διαμορφώσετε τη δουλειά των ονείρων σας.