Νεκρολόγια – Willy Fainberg

Νεκρολόγια – Willy Fainberg

März 16, 2023 0 Von admin

Η θλιβερή είδηση ​​έφτασε στην ISSA ότι πέθανε ο γνωστός Αργεντινός προμηθευτής πλοίων Willy Fainberg.

Ο Willy εργάστηκε στη μεγάλη αργεντίνικη εταιρεία προμήθειας πλοίων Mattina Hnos. SACIAN, με έδρα το Μπουένος Άιρες.

Ως νέος έπαιζε ράγκμπι σε επίπεδο συλλόγων στο Μπουένος Άιρες. Σπούδασε στις ΗΠΑ σε πανεπιστημιακό επίπεδο και ενώ εκεί συνέχισε το ράγκμπι του, αποτελώντας το λάκτισμα της ομάδας.

Προφανώς στις ΗΠΑ άρχισε να μετατρέπει τις προσπάθειές του ξυπόλητος με την μπάλα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Θεατές και μέλη της ομάδας δεν πίστευαν στα μάτια τους και αυτό το ταλέντο μετατράπηκε σε θέαμα πριν τον αγώνα!

Με την επιστροφή του στην Αργεντινή, ο Willy ανέλαβε κάτι σαν μια καριέρα χαρτοφυλακίου, στρέφοντας το χέρι του σε πολλές δουλειές.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 μετακόμισε στο Puerto Madryn και για ένα διάστημα παρήγαγε εκεί ένα τοπικό πρόγραμμα ειδήσεων.

Τελευταία είχε την έδρα του στο Puerto Madryn Branch του Mattinos, όπου οι γλωσσικές του δεξιότητες χρησιμοποιήθηκαν πλήρως, παρακολουθώντας πλοία κλήσεων των οποίων οι πλοίαρχοι μιλούσαν μόνο αγγλικά.

Το Puerto Madryn είναι κατά κύριο λόγο αλιευτικό λιμάνι του Νότιου Ατλαντικού και η πλειονότητα των μηχανότρατων είναι είτε Αργεντινής είτε Ισπανικής ιδιοκτησίας.

Τα τελευταία χρόνια, μερικά πλοία με κορεατική σημαία έχουν επισκεφθεί το λιμάνι για να εκφορτώσουν τα αλιεύματά τους.

Με γνώμονα τα εμπορικά αγγλικά, ο Willy επισκέφτηκε πολλές εκθέσεις στο εξωτερικό – συμπεριλαμβανομένων των ISSA Conventions – ως Maestro Δημοσίων Σχέσεων της Mattina. Ήταν σε θέση να αλληλεπιδράσει με τους πολλούς πελάτες της Εταιρείας πρόσωπο με πρόσωπο προς αμοιβαίο όφελος.

Εκπρόσωπος Τύπου της Mattina Hnos. Αφιέρωμα στον Willy: «Με όλη μας τη θλίψη και τη βαθιά μας λύπη ενημερώνουμε ότι χθες 20/05/2021 ο φίλος και συνάδελφός μας Willy Fainberg πέθανε.

«Την πιο θερμή μας στοργή στους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Με όλο μας τον πόνο και τη βαθιά μας λύπη, σας ενημερώνουμε ότι χθες, 20/05/2021, έφυγε από τη ζωή ο φίλος και συνάδελφός μας Willy Fainberg.

«Την πιο θερμή μας στοργή στους φίλους και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

-τελειώνει-