Κορυφαία 5 θέματα για εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης

Κορυφαία 5 θέματα για εξαιρετικές προοπτικές απασχόλησης

Mai 2, 2019 0 Von admin

Για κάποιους, το να έχουν μια υψηλά αμειβόμενη δουλειά είναι το ζητούμενο. Τα χρόνια των σπουδών σας έχουν αποδώσει καρπούς και μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη μιας καλά αμειβόμενης καριέρας. Καταπληκτική δουλειά!

Αλλά με τόσα πτυχία για να διαλέξετε, πώς το ξέρετε οι οποίες υπόκεινται σε σπουδές για να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε αυτή την ακριβοπληρωμένη, υψηλών προδιαγραφών δουλειά;

Βασισμένο στο έρευνα σε πιθανά κέρδη ανάλογα με το αντικείμενο που μελετήθηκε, ανακαλύψαμε τα καλύτερα πτυχία για προοπτικές απασχόλησης. Ακολουθεί ο οδηγός μας για τα πέντε κορυφαία θέματα πτυχίου που θα μπορούσαν να σας φέρουν στην κορυφή της μισθολογικής κλίμακας.

1. Οικονομικά

INTO City, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Λονδίνου που χρησιμοποιεί τις οικονομικές εγκαταστάσεις

Πρώτα είναι τα οικονομικά – η μελέτη του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία χρησιμοποιεί τους πόρους της. Συνδυάζοντας πολιτική, κοινωνιολογία, ψυχολογία και ιστορία, οι οικονομολόγοι είναι επίσης καλοί με τα στοιχεία. Είσαι?

Τραπεζικές, κυβερνητικές ή επιχειρήσεις είναι μόνο μερικοί από τους τομείς στους οποίους θα μπορούσατε να εργαστείτε, χρησιμοποιώντας τις αναλυτικές σας ικανότητες και τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων για έρευνα και παροχή συμβουλών σχετικά με την οικονομική πολιτική. Αυτός είναι ένας σημαντικός ρόλος, με δυνητικά εντυπωσιακούς μισθούς να αντικατοπτρίζουν αυτό.

Θέσεις εργασίας που μπορείτε να βρείτε: Οικονομολόγος; Στατιστικολόγος; Αναλυτής δεδομένων; Λογιστής.

Μας επιλογέας μαθημάτων εργαλείο θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιο Πρόγραμμα Οικονομικών Επιστημών είναι κατάλληλο για εσάς: ίσως θα θέλατε να το μελετήσετε παράλληλα με την Κοινωνία και τον Πολιτισμό ή ίσως με τα Οικονομικά και τη Διοίκηση;

2. Ιατρική

Φοιτητής ιατρικής που μελετά ένα μοντέλο ανθρώπινης ανατομίας

Μια καριέρα στην ιατρική θα μπορούσε να σας δει να θεραπεύετε έναν ασθενή ή να εργάζεστε στην ιατρική έρευνα για να ανακαλύψετε μια νέα θεραπεία. Εάν δεν είστε σίγουροι σε ποιον τομέα της ιατρικής θέλετε να εργαστείτε, έχετε μια μακρά περίοδο σπουδών (έως έξι χρόνια) για να ανακαλύψετε τι σας ενδιαφέρει.

Η μελέτη της ιατρικής είναι μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, αλλά αν σας αρέσει να δουλεύετε με ανθρώπους και να κάνετε τη διαφορά στη ζωή τους, μπορείτε επίσης να πληρώνεστε καλά για να το κάνετε.

Θέσεις εργασίας που μπορείτε να βρείτε: Γιατρός; Χειρουργός; Αναισθησιολόγος; Ψυχίατρος.

Θέλετε να σπουδάσετε Φαρμακευτική στο University of East Anglia ή Βιολογικές και Βιοϊατρικές Επιστήμες στο Νιούκαστλ? Εσύ αποφασίζεις!

3. Επιχειρήσεις

επαγγελματίες που συζητούν την επιχειρηματική στρατηγική σε ένα τραπέζι με ένα γράφημα στο κέντρο

Ναι, μάλλον είναι ο το πιο δημοφιλές πρόγραμμα σπουδών στον κόσμο, αλλά για καλό λόγο.

Είτε θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση είτε να ηγηθείτε μιας πολυεθνικής εταιρείας, ένα πτυχίο επιχειρήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτόν τον στόχο. Προσθέστε τις διεθνείς προοπτικές σας από τις σπουδές στο εξωτερικό και θα διαπιστώσετε ότι οι δεξιότητές σας θα έχουν μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως.

Θα μπορούσατε να σπουδάζετε λογιστική, οικονομικά, διοίκηση, ακόμη και επιχειρηματικότητα. Θα μάθετε τι κάνει μια επιχείρηση επιτυχημένη – ιδιαίτερα σημαντικό αν ακολουθείτε αυτή την καριέρα με υψηλούς μισθούς.

Θέσεις εργασίας που μπορείτε να βρείτε: Business Manager; Χρηματιστής; Business Analyst; Τραπεζίτης Εταιρικών Επενδύσεων.

Να μάθετε για τα επιχειρηματικά μαθήματα που προσφέρουμε.

4. Νόμος

νομικά βιβλία σε ένα ράφι βιβλίων

Είστε καλοί στο να κάνετε επιχειρήματα και να αντιπαρατεθείτε; Είστε σε θέση να διαβάζετε πολλά και να διατηρείτε μεγάλες ποσότητες πληροφοριών; Έχετε την επιθυμία να τηρήσετε τη δικαιοσύνη; Αν ναι, τότε η σταδιοδρομία στο δικηγορικό επάγγελμα θα μπορούσε να σας ταιριάζει.

Αντιμετωπίζοντας τι είναι σωστό και τι λάθος, ο νόμος έχει μεγάλη δύναμη στις ζωές των ανθρώπων και επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της κοινωνίας. Αποφοιτήστε με πτυχίο Νομικής και δεν θα παραλείψετε ποτέ να εντυπωσιάσετε με αυτό το προσόν με μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό.

Θέσεις εργασίας που μπορείτε να βρείτε: Δικηγόρος; Συνήγορος; Παράνομος.

Ρίξτε μια ματιά στο Σελίδα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών για να δείτε πώς μπορείτε να προχωρήσετε σε πτυχίο νομικής.

5. Μαθηματικά Ή Αρχιτεκτονική!

μαυροπίνακας με μαθηματικές εξισώσεις γραμμένες πάνω του

Κάντε τα ποσά σας σωστά και ένα πτυχίο στα Μαθηματικά θα μπορούσε πραγματικά να αποδώσει! Οι αριθμοί θα υπάρχουν πάντα γύρω, και μαζί με τη σημασία των τομέων ανάπτυξης, όπως η τεχνολογία και τα μεγάλα δεδομένα, οι απόφοιτοι μαθηματικών είναι περιζήτητοι και μπορούν να έχουν υψηλούς μισθούς.

Θέσεις εργασίας που μπορείτε να βρείτε εάν σπουδάζετε μαθηματικά: Αναλογιστής; Λογιστής; Αναλυτής επενδύσεων; Στατιστικολόγος.

Χρησιμοποιήστε τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου σας – το δημιουργικό μισό – με πτυχίο Αρχιτεκτονικής και δείτε τα σχέδιά σας να μεταμορφώνονται σε πραγματικά κτίρια. Ενώ το πτυχίο μπορεί να είναι μεγαλύτερο από άλλα, θα ανταμειφθείτε εισερχόμενοι σε έναν τομέα υψηλών αποδοχών όπου οι εταιρίες αρχιτεκτονικής είναι πάντα σε επιφυλακή για νέα ταλέντα.

Θέσεις εργασίας που μπορείτε να βρείτε εάν σπουδάζετε αρχιτεκτονική: Αρχιτέκτονας; Τεχνικός CAD; Πολεοδομικός Σχεδιαστής.

Ρίξτε μια ματιά στο δικό μας επιλογέας μαθημάτων για να βρείτε το σωστό μάθημα για εσάς!

Μπορεί επίσης να θέλετε να διαβάσετε το ιστολόγιό μας που ονομάζεται 7 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι!

Μάθετε περισσότερα για τις σπουδές στο εξωτερικό με μια επίσκεψη INTO Μελέτη.

Συνδεθείτε με άλλους επιτυχημένους φοιτητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό YouTube, Facebook, Ίνσταγκραμ και Κελάδημα!