Η προσθήκη Tilopay επιτρέπει στους εμπόρους στην Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική να δέχονται πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω του First Atlantic Commerce στους ιστότοπους Wix

Η προσθήκη Tilopay επιτρέπει στους εμπόρους στην Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική να δέχονται πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω του First Atlantic Commerce στους ιστότοπους Wix

März 17, 2023 0 Von admin

Το Tilo διευκολύνει την ενσωμάτωση του WIX με το First Atlantic Commerce

Κόστα Ρίκα και Χάμιλτον, Βερμούδες – 15 Ιουλίου 2021. Η First Atlantic Commerce (FAC), ένας πάροχος διαδικτυακών λύσεων πληρωμών που ειδικεύεται στην Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική, και η Tilo, ένας πάροχος λύσεων fintech που επιτρέπει την ενοποίηση πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου, ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία και την τεχνική ολοκλήρωσή τους για να επιτρέψουν στους εμπόρους να δέχονται πληρωμές μέσω Διαδικτύου μέσω της πλατφόρμας Wix.

Η FAC είναι μια πύλη πληρωμής με βάση τις Βερμούδες, πλούσια σε χαρακτηριστικά που παρέχει προσαρμοσμένη και ευέλικτη ηλεκτρονική επεξεργασία πιστωτικών και χρεωστικών καρτών σε εταιρείες σε όλη την Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική. Η εταιρεία παρέχει επίσης την πρώτη και μοναδική επικυρωμένη PCI λύση P2PE για εταιρείες στην περιοχή της Καραϊβικής της Λατινικής Αμερικής, καθώς και λύσεις μετριασμού κινδύνου στους εμπόρους, τις τράπεζες και άλλες πύλες της.

Η Tilo είναι μια εταιρεία Full Commerce με έδρα την Κόστα Ρίκα που παρέχει υπηρεσίες σε εμπόρους σε όλη την Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Το Tilopay, η κορυφαία λύση πληρωμών τους, είναι μια πλατφόρμα ενοποίησης που συνδέει εμπόρους σε κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως με την πύλη πληρωμών της FAC.

Η Tilo έχει αναπτύξει περαιτέρω τη λύση της, έτσι ώστε οι χρήστες της πλατφόρμας Wix να μπορούν πλέον να δέχονται πληρωμές με πιστωτική και χρεωστική κάρτα χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα πληρωμών της FAC με διακανονισμό σε τοπικές τράπεζες στην Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική.

Το Wix είναι μια κορυφαία πλατφόρμα ανάπτυξης που βασίζεται σε cloud με 200 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Η ισχυρή τεχνολογία τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση σχεδιασμού ιστοτόπων που επιτρέπει στους χρήστες να

δημιουργήστε, διαχειριστείτε και αναπτύξτε μια διαδικτυακή παρουσία.

Η προσθήκη στο Wix είναι ενεργοποιημένη για λειτουργίες όπως υποστήριξη σε τοπικό νόμισμα, tokenization, λύση προστασίας 3DSecure και απάτης, Kount, καθώς και πολυσυνδεδεμένες εταιρείες για την ενεργοποίηση της χρηματοδότησης ή των δόσεων, που είναι κοινά στην Κεντρική Αμερική.

Ο Henry Nanne, COO της Tilo, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την FAC για να παρέχουμε στους πελάτες Wix γρήγορη και αποτελεσματική πρόσβαση στην επεξεργασία πληρωμών σε όλη την Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FAC, Chris Burns πρόσθεσε: «Αυτό είναι φανταστικό για την περιοχή. Οι έμποροι δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το Wix και να εγκατασταθούν σε τοπικές τράπεζες μέχρι τώρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Tilo και είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο».

Σχετικά με το First Atlantic Commerce

Η First Atlantic Commerce (FAC) είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος διαδικτυακών λύσεων πληρωμών που ειδικεύεται στην Καραϊβική. Η FAC έχει την έδρα της στις Βερμούδες και ιδρύθηκε το 1998 για να δημιουργήσει ασφαλείς λύσεις πληρωμής με κάρτες για διαδικτυακές επιχειρήσεις. Η FAC παρέχει στους εμπόρους λύσεις πληρωμής πολλαπλών νομισμάτων, υπηρεσίες tokenization και λύσεις κρυπτογράφησης από σημείο σε σημείο με επικύρωση PCI. Επίσης, η FAC παρέχει σε εμπόρους και τράπεζες υπηρεσίες διαχείρισης απάτης, συμπεριλαμβανομένων μόνο AVS, CVV, 3-D Secure™ και συστήματος ελέγχου απάτης του Kount, σε πολλές δικαιοδοσίες σε όλη την Ευρώπη, τον Μαυρίκιο και την περιοχή της Λατινικής Αμερικής της Καραϊβικής.

Σχετικά με το Tilopay

Η Inteligencia Comercial Tilo (Tilo) είναι η κορυφαία εταιρεία λύσεων Full Commerce στην Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική. Με έδρα την Κόστα Ρίκα, η Tilo ιδρύθηκε το 2019 με αποστολή να αναπτύξει την υποδομή ηλεκτρονικού εμπορίου που απαιτείται για την ταχεία υιοθέτηση του ηλεκτρονικού εμπορίου σε ολόκληρη την περιοχή. Το Tilopay είναι η κορυφαία λύση ενσωμάτωσης πληρωμών που επιτρέπει σε οποιονδήποτε έμπορο στην περιοχή να μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως που έχουν γίνει πρότυπο σε όλο τον κόσμο.